Guinot Szalon Eger

Oxigéntartalmú Kozmetikumok az üde fiatalos arcbőrért.


Oxigéntartalmú Kozmetikumok.

Az életfunkciók megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen az oxigén jelenléte. Ha a bőr működésére világítunk rá az oxigén ellátását illetően megállapítható, hogy elégtelen oxigén ellátottsága esetén sápadt, fakó és rugalmatlan lesz a bőrünk. Köszönhető ez a bőrfelszín közeli szövetek oxigéntartalma csökkenésének, ilyenkor a hám felső részén észlelhető leginkább a negatív változás.

Elengedhetetlenül fontos a normál légzési – és keringési funkciók megléte az idegi szabályozás kapcsán. E folyamat eredményeképpen jutnak a sejtek megfelelő mennyiségű oxigénhez. Bármilyen negatív hatásra csökkent sejtregenerációval, idő előtti öregedéssel, rugalmatlansággal és petyhüdtséggel, valamint az arc vonalainak kedvezőtlen irányba való elváltozásával „válaszol” a bőrünk.

Mindennapi életvitelünk folyamán zárt terekben való hosszabb tartózkodás, a városok gázokkal szennyezett levegője, dohányzás, stressz hatására jelentősen hozzájárulunk a nem megfelelő bőranyagcsere létrejöttéhez. A nap folyamán legalább egy órán át ne érje kozmetikum bőrünket, erre a légfürdőre szüksége van. Amennyiben lehetőségünk van rá, minél többet tartózkodjunk tiszta, friss levegőn, rendszeresen szellőztessük otthonunkban és munkahelyünkön egyaránt!

Kerüljük a bőrtípusunknak nem megfelelő, magas paraffin tartalmú – és vazelint tartalmazó készítményeket, krémeket, alapozókat.

A tisztátalan pórusok szintén gátló tényezőként hatnak a bőr megfelelő működése során. Keressünk fel egy megbízható kozmetikust arctisztításra, illetve személyre szabott otthoni kozmetikumok összeállítását kérve! Harminc éves kor után jelentősen csökken a bőr oxigén szintje, mindez fokozódik 40-50 éves kor között.

Mégis mi lehet a hatékony megoldás a bőr oxigenizációjára?

A magas szintű fejlesztéseknek, a gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagoknak köszönhetően a francia GUINOT márka létrehozta Bioxygen Termékcsaládját egy igazi problémamegoldást teremtve ezzel!

Guinot Szalon Eger

Miben más a hagyományos hidratáló krémeknél a GUINOT Bioxygen Sorozata?

Az Arclemosó Habot, éjszakai-nappali krémként használható Energizáló Oxigénkrémet és hatóanyag koncentrátumot tartalmazó Bioxygen Szérumot tartalmazó trió minden elvárást felülmúlva elégíti ki az oxigénhiányos, nem megfelelő elaszticitású, fakó élettelen arcbőrrel rendelkező vendégek igényeit. A mindennapi ápolás során vitalizálja, hidratálja és védi az arcbőrt a káros környezeti hatások ellen. Organikus összetétele miatt teljesen megbízható, káros hatóanyagoktól mentes ápolócsalád tulajdonosai lehetünk!

Milyen eredményt várhatok, ha a Bioxygén családot használom?

Az arcbőr egészségesen ragyogóvá válik, a sejtek oxigén ellátottsága növekszik, hosszantartó hidratáltság üdeség lesz tapasztalható. A Pro-Oxygen tartalom, a Purisoft, Hydrocyte Komplex, E-vitamin, Növényi DNS és a Shea vaj gondoskodik a harmonikus bőrápolásról, magas fokú táplálásról és védelemről. Ezáltal a bőr önregenerációja is növekszik, sejtekre ható stimulatív folyamatok felgyorsulnak, feszesebb rugalmasabb, fiatalosabb bőrkép lesz tapasztalható és látható.

Guinot Szalon Eger

Szeretnék megtapasztalni ezen termékcsalád jótékony hatását?

Keressenek bizalommal egy ingyenes bőrdiagnosztikára és tanácsadásra.

Szeretettel várom Önöket!

Tóth Erika Mesterkozmetikus, sminkes

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. További információk
Rendben